Trugeturer

For deg som ikke går på ski men vill komme dig ut på tur på vintern er truger det perfekte alternativet. Klarer du å gå på beina så klarer du gå på truger.

Vi tar deg med på en skredsikker tur gjennom magiske vinterlandskap og til steder med fantastisk utsikt over fjord og fjell. Trugene våre passer alle typer sko, men husk på at føtter fort blir kalde, spesielt om de blir våte, så ett par solide sko anbefales. Ta kontakt om du er usikker. Ellers er det fint å ha med en liten sekk med ekstra klær og noe godt å spise på veien.

Jeg har litt forskjellige turer med ulike lengde og vanskelighetsgrad. Turerne arrangeres var dag på forespørsel, men bør bookes noen dager i førveg for å vare sikke på at få plats. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

 
 
DSC05049.jpg

Halvdagstur

Vi flyr de urbane livene for att oppdage naturen runt Narvik. Vi går gjennom skog og lavalpin terreng i et roligt tempo, nyter flotte utsikter og kanskje vi får se noen vilde dyr. Langs veien tar vi en pause å lagar bål, koker kaffe og tar noe å spise.

Exempel på turer kan vare Olbogfjellet, Sandmofjellet, Lakselvannet, beroende på gruppa og dagens vær/snø førhåld.

ca 2-3 timmar

Pris: 790 kr/person

Inkludert i prisen: Leie av utstyr - truger og staver. Varm drikke. Guide.

Ta med: En sekk med litt extra klær, noe å spise og kansje et kamera.

Max 9 personer.

Mer praktisk information følger etter booking.


DSC05031.jpg

Heldagstur

Vi oppsøker skogen og fjellet i sin vita vinterskrud. Vi hålder et roligt tempo og langs veien forteller guiden om naturen runt os. Vi nyter utsikter over fjord og fjell og vi ser på alt fra heftige steinformationer til dyrespår. Langs veien lager vi et bål, spiser lunsj og slapper av i stillheten.

Alt du trenger er varme klær og solid skotøy!

ca 5 timer

Pris: 950 kr/person

Inkludert i prisen: Utstyr - truger og staver, Varm drikke, Guide

Ta med deg: Extra klær, lunshpakke, (kamera)

Mer praktisk information følger etter booking.


9 kopia.JPG

Flerdagarsturer

Vårvinteren er nydelig ute på fjellet, bli med oss på en av våre lengre turer før å få oppleve mest mulig av fjellet under flere dager. Vi har turer med overnatting på hytter og turer med vintercamping i telt. Sjekk ut datoerna før de ulike turerne her nede og klikk på turen du er intressert i før mer informasjon:

3-7 MARS - Vintervandring med truger i Narvik/Abisko fjellen. Overnatting i telt + 1 natt på hytta.

25 -29 MARS - Hytte till hytte med truger i Narvikfjellen.

15 - 19 APRIL - Hytte till hytte med truger i Narvikfjellen.