Trugeturer

For deg som ikke går på ski men vill komme dig ut på tur på vintern er truger det perfekte alternativet. Klarer du å gå på beina så klarer du gå på truger.

Vi tar deg med på en skredsikker tur gjennom magiske vinterlandskap og til steder med fantastisk utsikt over fjord og fjell. Trugene våre passer alle typer sko, men husk på at føtter fort blir kalde, spesielt om de blir våte, så ett par solide sko anbefales. Ta kontakt om du er usikker. Ellers er det fint å ha med en liten sekk med ekstra klær og noe godt å spise på veien.

Jeg har litt forskjellige turer med ulike lengde og vanskelighetsgrad. Turerne arrangeres var dag på forespørsel, men bør bookes noen dager i førveg for å vare sikke på at få plats. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

 
 
DSC05049.jpg

Halvdagstur

Vi flyr de urbane livene for att oppdage naturen runt Narvik. Vi går gjennom skog og lavalpin terreng i et tempo som passer alle i gruppa, nyter flotte utsikter og kanskje vi får se noen vilde dyr.

ca 2-3 timmar

Pris: 950 kr/person

Mer praktisk information følger etter booking.


DSC05031.jpg

Heldagstur

Jeg har mange turer i området rundt Narvik og avhengig av dagens vær og gruppas forutsetninger bestemmer jeg hvor vi drar.

Alt du trenger er varme klær og solid skotøy!

ca 5 timer

Pris: 1150 kr/person

Mer praktisk information følger etter booking.


9 kopia.JPG

Overnattningstur

Vi tilbyr even lengre turer, to dager eller flere med overnatting i enten hytter eller telt. Ta kontakt for et skreddersydd opplegg.