Skjomen - Katterat

3 dagars fjellvandring med start i Norddalen innenfor Skjomen, Narvik. Etter en flott biltur inover Norges vackraste fjord og till veiens slutt går vi vidare till fots. Ca 9 km gjennom Norddalen till hyttan ved Cunojavre der vi overnattar og spiser god middag. Neste dag går vi ca 18 km nordover gjennom dalen Oallavaggi som byr på vyer av mektige fjell og breer. Vi sover på koselige Hunddalshytta før vi går siste etappe på 11 km till Katterat å tar toget tilbaka til Narvik.

IMG_1576.JPG

Program

Vi møtes opp kvellen før turen for å gå gjennom information og pakkning og spiser middag sammen. (Overnatting denne natt ingår ej men vi kan hjelpe till å ordne hvis det ønskes.) Neste morgen blir vi kjørt in i Nordalen der vi starter vår vandring.

Dag 1: Nordalen - Cunojavrehytta ca 8 km

Dag 2: Cunojavrre - Hunddalshytta ca 18 km

Dag 3: Hunddalen - Katterat ca 11 km

Fra Katterat tar vi toget tilbake til Narvik.

IMG_4146.JPG

Kommende datoer for denne turen 2019:

17/6 - 19/6

26/7 - 28/7

IMG_4339.jpg

Information

Denne turen krever at du som deltagere har middels god kondisjon og klarer å gå mange kilometer i fjellet med sekk. Dagsetappene er mellom 9 og 18 km i kupert terreng.

Hyttene vi bor på er veldigt koseliga med enkel standard uten strøm og vann. Vi hjelpes åt med alle syssler som å hugge ved, lage mat og vaske etter oss. I hyttene er det senger med pute og dyner, lakanpose eller sovepose medbringes. Det er begrenset med plass i hyttene og hvis det er mye folk der kan man få sove på gulvet.

Mat bærer vi med oss for alle dagerne, vi fordeler opp maten i sekkene så alle berer litt hver. Rekne med å få ca 2-3 kg extra utover din egen pakking. Vi spiser godt men enkel mat, mye tørket for å spare vekt.

Du vil få en mer specifik pakkeliste når du booket, men du trenger bla. fjellsko, sekk på ca 50-60 liter, regnklær, vannflaske og termos, sovepose/lakan, skor at vada i, varm jakke/tröja, lue og handsker. Tenk på å pakke lett, da blir opplevelsen bedre!

Max deltagare på denne turen er 8.

Pris: 4950 kr/person

I prisen ingår:

  • Guide

  • Transport fra Narvik til Norddalen

  • Boende på hytter 2 netter

  • All mat under turen + middag kvellen før

  • Togbiljett Katterat - Narvik