Filosofi

Vi på Narvik Aktiv vil att alle ska komme seg ut i naturen, bli inspirert og ta vare på den fine planeten vi bor på.

Vi tillbyr autentiska opplevelser i naturen utan att det kreves noen erfaring fra før. Vi legger stor vekt vid att bare vare ute, ikke det att gjøre mest mulig heftige ting men att komme seg ut och oppleve det naturen selv har att tillby. I de stressige liven som mange av oss lever idag trur vi att dette er veldig viktig. Hvis du blir med oss på tur ska vi sørge for at du får besta muliga opplevelsen, ta vara på sikkerheten og følge naturens permisser.


Litt om meg

IMG_0708.jpg

Jag som driver Narvik Aktiv heter Anna och kommer opprinelig fra en liten hestegård i Åkersberga i Sverige. Jeg har alltid vart veldig glad i naturen och liker at spendere tiden min på ski, vandring, klatring, løping, ridning, kajakk, seiling, camping og annet man kan gjøre ute. Kanske mest bare sittandes foran et bål..

Jeg har jobbet som guide både til hest och til fots i flere år og jag er certificert fjelledare samt vildmark-og naturguide, utbildad på Outdoor Academy i Finland.

Nu har jag turen att få bo her i Narvik, omringad av fjell og fjorder, en veldig vacker plats som jag håper å få dela med dere.

 

Anna is a great guide - good with planning, problem solving and great temperament.
— Gäst från en veckas vandring på kungsleden
Anna har vart fantastisk, svarat på alla frågor vi haft, hjälpt till med skavsår etc.
— Gäst från en veckas vandring på kungsleden