Filosofi

Vi på Narvik Aktiv vil att alle ska komme seg ut i naturen, bli inspirert og ta vare på den fine planeten vi bor på.

Vi tillbyr autentiska opplevelser i naturen utan att det kreves noen erfaring fra før. Vi legger stor vekt vid å bare vare ute, ikke det att gjøre mest mulig heftige ting men att komme seg ut och oppleve det naturen selv har att tillby. I de stressige liven som mange av oss lever idag trur vi att dette er veldig viktig. Hvis du blir med oss på tur ska vi sørge for at du får besta muliga opplevelsen, ta vara på sikkerheten og følge naturens permisser.

IMG_8940.jpg

Litt om meg

IMG_0708.jpg
Anna is a great guide - good with planning, problem solving and great temperament.
— Gäst från en veckas vandring på kungsleden
Anna har vart fantastisk, svarat på alla frågor vi haft, hjälpt till med skavsår etc.
— Gäst från en veckas vandring på kungsleden

Narvik Aktiv er et litet foretak som drives av meg, Anna Nystedt. Jeg kommer opprinelig fra en liten hestegård i Sverige og har alltid vart veldig glad i naturen. Jeg liker at spendere tiden min utendørs med alt fra å sitte foran et bål i skogen til å klatre opp høye fjell og stå på ski ned.

Jeg er certificert fjelledare samt vildmark-og naturguide, utbildad på Outdoor Academy i Finland.

Etter å ha reist runt og jobbet som guide litt forskjellige plasser i Nord Norge og Sverige har jag bosatt meg her i Narvik, omringad av fjell og fjorder, en veldig vacker plats som jag håper å få dela med dere!

image2.jpeg

 
 

Narvik Aktiv ønsker å bidra til mer bærekraftig turisme så at barnebarna våres også får nyte den fine naturen.

 
 
iStock_59504978_XXLARGE-001-e1475957019373-300x217.jpg
 

Vi tilbyr 20% rabatt til alle gjester som bruker alternative reisemåter til fly, sånn som buss, tog eller båt for å komme seg hit til nord.