Katterat - Abisko

5 dagars vanding i vakker fjellmiljø. Vi startar med å ta tog fra Narvik til Katterat der vi vandrer sørover i to dager for å så krysse Svenskegrensa den tredje dagen. Så går vi herfra nordover og in i den fine bjørkskogen i Abiskodalen.

IMG_4170.JPG

Program

Vi møtes opp kvellen før turen for å gå gjennom information og pakkning og spiser middag sammen. (Overnatting denne natt ingår ej men vi kan hjelpe till å ordne hvis det ønskes.) Neste morgen tar vi toget till Katterat der vi starter vår vandring.

Dag 1: Katterat - Hunddalshytta ca 10 km

Dag 2: Hunddalshytta - Cunojavrehytta ca 16 km

Dag 3: Cunojavre - Unna Allakasstugorna ca 6 km

Dag 4: Unna Allakas - Abiskojaurestugorna ca 20 km

Dag 5: Abiskojaure - Abisko ca 13 km


IMG_4171.JPGIMG_8629.JPG

Information

Denne turen krever at du som deltagere har god kondisjon og klarer å gå mange kilometer i fjellet med tung sekk. Dagsetappene er mellom 8 og 22 km var dag og det går en hel del opp og ned.

Hyttene vi bor på har enkel standard uten strøm og vann. Vi hjelpes åt med alle syssler som å hugge ved, lage mat og vaske etter oss. I hyttene er det senger med pute og dyner, lakanpose eller sovepose medbringes. Det er begrenset mad plass i hyttene og hvis det er mye folk kan man få sove på gulvet.

Mat bærer vi med oss for alle dagerne, vi fordeler opp maten i sekkene så alle berer litt hver. Rekne med å få ca 3 kg extra utover din egen pakking. Vi spiser godt men enkel mat, mye tørket for å spare vekt.

Du vil få en mer specifik pakkeliste når du booket, men du trenger bla. fjellsko, sekk på ca 50-70 liter, regnklær, vannflaske og termos, sovepose/lakan, skor at vada i, varm jakke/tröja, lue og handsker. Tenk på å pakke lett, da blir opplevelsen bedre!

Pris: 6450 kr/person

I prisen ingår:

  • Guide

  • Togbiljett Narvik - Katterat

  • Boende på hytter 4 netter

  • All mat under turen + middag kvellen før

  • Badstue ved Unna Allakas og Abiskojaure

  • Togbiljett Abisko - Narvik