Kajakkutleie 

IMG_0360.jpg

Har du lyst å leie en kajakk?

Vi har fine Norse kajakker i glassfiber som vi leier ut dagesvis.

Pris: 500 kr/dag.

Kajakkene befinner seg i Rombaksfjorden og du henter de her. Du kan enten starte å paddle i fjorden rett nedenfor huset, eller så transporterer du selv kajakken dit du vil starte turen.

Vilkår for kajakk utleie 

Når du leier kajakk av Narvik Aktiv så er vi ansvarlige for å gi deg helt og fungerende utstyr. Kajakk, åre, sprutetrekk og reddningsvest inngår i utleien.  

Du som leier må vare svømmedyktig og ha våttkort eller tilsvarende sertifikat på at du har tatt grundkurs i kajakk. Du må alltid benytte reddningsvest ved bruk av våre kajakker.

All paddling skjer på eget ansvar.

Du som leier kajakken har ansvar for at den er i samme tilstand når den leveres tilbake som da den ble hentet ut. Du er også ansvarlig for at den blir levert tilbake innen avtalt tid. Hvis kajakken (eller annet utstyr) blir skadet er må du betale for reparasjon eventuelt nytt utstyr. Sjekk opp hva forsikringen din dekker når det gjelder skada på leiet utstyr. Kajakk og tilhørende utstyr skal spyles av og tømmes for vann/henges på tørk etter bruk. Dette finnes mulighet å gjøre her hos oss ved levering, eller så betaler du 100 kr ektra så ordner vi det.