Kajakkturer

 

Heldagstur till Z2 Georg Thiele

Inne vid Sildvik ligger siden andre verdenskrig vraket fra det tyske jegerskipet Georg Thiele. Dette blir målet på dagsturen vår. Vi starter vid Naustet vårt på Nygård og paddler innover den vakre fjorden. Vi padler lengs nordsidan av fjorden hvor naturen er vild med bratta klippor, fosser, grottor og stor mulighet å få se havørn.

Turen er ca 5-6 timer lang

Pris: 1350 kr/person

Inkludert i prisen: Guide, Kajakk, åre og vest, Kaffe/te

Ta med deg: Klær etter dagens vær og extra klær hvis du blir våt. Regnjakke og regnbukse anbefales å paddle i. Mat og drikke før dagen.

Gruppestørrelse: max 4 pers

Halvdagstur til lakselva

Vi starter turen fra Naustet vårt på Nygård, der møter du opp guiden og får alt utstyr du trenger. Etter litt gjennomgang av teknikk og sikkerhet paddler vi innover i fjorden. Vi paddler i ett roligt tempo og nyter av omgivelserne, stopper og ser på spennende ting både ovanfør og under ytan. Vi tar i land vid Lakselva før en god pause når vi lager bål spiser matpakke og slapper av med en god kopp kaffe.

Turen er ca 3 timer lang

Pris: 950 kr/person

Inkludert i prisen: Guide, Kajakk, åre og vest, Kaffe/te

Ta med deg: Klær etter dagens vær og extra klær hvis du blir våt. Regnjakke og regnbukse anbefales å paddle i. Mat og drikke før dagen.

Gruppestørrelse: max 4 pers

DSC05971.JPG
DSC05966.JPG
rombakbotn.jpg

2 dagers tur til Rombaksbotn med Overnatting i telt

Vi starter fra Langstranda og padler til Rombaksbotn (ca 10km). Vi begynner på morningen kl 9.00 med å pakke kajakkerne. Så går vi gjennom paddlingsteknikk og sikkerhet og ser til at alle sitter bekvemt i båtene før vi padler avgåre. Den spektakulere fjorden byr på vacker natur og spennende kulturhistorie. Vi tar noen små stopp langs veien og et litt lengre for å spise lunsj. Når vi kommer frem til Rombaksbotn der fjorden ender slår vi opp leier og lager en god tre retters middag. Vi koser os, fyrer bål og nyter livet ute i det ville. Har vi tur får vi se nordlyset danse over oss når mörkret har lagt seg. Etter en lang dag blir det sedan veldig gott å få krype in i teltet og sove. Neste dag spiser vi frukost og padler tilbake gjennom fjorden til Langstranda.

rombaksbotn.jpg

Pris: 1750 kr/person

Inkludert i prisen:

  • Kajakkutstyr - Kajakk, åre, reddningsvest, sprutetrekk

  • Telt (tremannstelt som deles)

  • Middag og frukost

  • Guide

Ta med deg:

  • Sovepose og madrass (kan ev lånes)

  • Lunsj pakke før to dager

  • Termos med varm drikke

  • Varme klær og extra klær hvis du blir våt.

  • Hodelykt (kan ev lånes)

Nordlyspaddling

Å paddle i mørkret er helt magiskt, og hvis nordlyset danser ovanfør oss er det enda bedre! Vi starter vid Nauster vårt på Nygård og padler en liten tur på fjorden. Vi tar i land på Langstranda hvor vi fyrer bål og lager noe snacks og varm drikke og nyter stjernehimelen og nordlyset. Etter er det valgfritt at paddle tilbake eller ta turen til fots langs bilveien.

Turen er ca 2 timer lang

Pris: 1550 kr

Inkludert i prisen: Guide, Kajakk, åre & vest, snacks og varm drikke.

Ta med deg: Varme klær og extra klær hvis du blir våt. Regnjakke og regnbukse anbefales å paddle i.