Velkommen till

Narvik Aktiv

— Autentiske opplevelser i naturen -

 
_MG_0701.jpg

 Bli med oss på tur!

Vi tilbyr guidede turer før alle, året runt. Vandring, Trugeturer, Kajakk, Ski, Klatring, Løping, og Nordlysturer er ting vi kan. Hiv dæ med! Skrolle ned her eller sjekk ut menyen høyst opp på siden før å se utbudet vårt. Hvis du lurer på noe, eller har ønsker om noen tur du ikke finner her, ikke nøl å ta kontakt!

 

Vinter

sjövegan.jpg
 

TRUGETURER

Å gå på truger er en veldig enkel måte å komme seg ut på tur på vinteren. Det kreves ikke noen erfaring, vi har alt utstyr du trenger og guide som viser vei gjennom det magiske vinterfjellet. 

 VINTERNS LÅNGTURER PÅ TRUGER

Vårvinteren er nydelig ute på fjellet, bli med oss på en av våre lengre turer før å få oppleve mest mulig av fjellet under flere dager. Vi har turer med overnatting på hytter og turer med vintercamping i telt. Sjekk ut datoerna før de ulike turerne her nede og klikk på turen du er intressert i før mer informasjon:

IMG_8767.JPG
DSC06010.JPG

FJELLSKITURER

I sammarbeid med karins fjelliv

karin fjelltur.jpeg

PÅSKETUR MED PULKA OG TELT

8-12 APRIL, NARVIK/ABISKO

Pris: 4900kr/studentpris: 4200kr

Dette blir en spennende og lærerik langhelg for deg som vil teste å bo ute på vinteren og få en herlig vinteropplevelse i Nord-Norge! Vi går på fjellski med pulk, bor i telt og lager mat ute på bensin-kjøkken. Mer info kommer!

karin fjel.jpeg

FJELLSKITUR, HYTTE TIL HYTTE

2-5 APRIL, NARVIK/ABISKO

Pris: 5500 kr/pers, student: 4900 kr

En herlig fjellskitur blandt fjellene rundt Abisko og Narvik. Etappene går mellom hyttene i området og på kvelden koser vi oss på hytten med god mat og hyggelig samvaro. Det kommer også finnes mulighet for badstue ved noen hytte.

 SOMMER

caihnavagge.jpg
 

Vandring

Bynære dagsturer på fjellen kring Narvik, flerdagars vandringer fra hytta till hytta eller med overnatting i telt, vi ordnar turen for deg! 

 

DSC05948.JPG

Kajakk tur i Rombakfjorden

Den spektakulere Rombakfjorden egner seg gott før en tur i havkajakk. Vi tilbyr dagsturer med guide i hele Oktober (så lenge været tillater). Start fra Langstranda med litt teknikk og sikkerhets gjennomgang før vi paddler innåt i fjorden. Vi stopper et fint sted før lunsjpause og lager bål. Turen passer alle, du trenger ikke ha noen paddle erfaring.

IMG_9713.JPG

 

DSC04546.jpg
 

 Fjelløping

DSC04704.jpg
 

Vill du oppleve de fine fjellen i et litt snabbare tempo? Bli med på løpetur!

IMG_0549.jpeg
Vi er alle skapt til å springe, det er bare å sette ene foten foran den andre.

 

_MG_1566jobbwebb.jpg
 

Skreddersydde turer

Vad er drømmeturen din? Fortell oss så ska vi prøve å arrangere den for deg.

Vi har tett samarbeid med tindveiledere og instruktører inom bla klatring, ski og skred. Sammen kan vi lage tillbud på alle mulige forskjellige turer og kurser. En teambuildingdag for firmaet ditt, en vandring till et specifikt sted eller en tur opp på Norges nationalfjell, vi kan ordne det meste.

Så ikke nøl å ta kontakt hvis du har noen specifike ønsker på opplegg!