Fjelløping

 Å løpe bland fjellene gir en stor frihetfølelse. Med kun en liten sekk/løpvest på ryggen med en extra jakke og noe snacks og så joggesko på beina, så er du good to go. Lett og smidig tar du deg frem snabbt oppover, nedover og bortover og utsikterne er aldrig kjedelige. Vi har to forskjellige turer, en som passer de som ikke har løpt eller løpt ganske lite i fjellet før. Og en tur før de som har litt mer erfaring og kan løpe litt lengre.

LRG_DSC04491.jpg
IMG_4565.jpg
DSC04546.jpg


Nybegynner

Passer deg som har middels god kondisjon, er litt vant med å løpe men kanske aldrig har løpt i fjellen før. Vi håller ett lugnt tempo og varierer løping med litt gåing i oppoverbakkarna. Denne turen tar ca 2 timer og da får vi løpt ca 5-10 km i kupert terreng (vi tilpasser lengden etter deres kondition og ønske) med litt pauser før å nyta og puste frisk fjelluft.

Pris: 750 NOK/person


Avancert 

Passer deg som har løpt i fjellet før og har god kondition. Tempot er fortsatt ganske lugnt og vi går hvis det trengs i oppoverbakkarna. Vi er ute i ca 4 timer så vi tar med litt lett lunsj/snacks før å hålla energien uppe. Lengde på turen kan variere mellom 10-20 km og vi tilpasser etter din kondisjon og ønske.

Pris: 890 NOK/person

Lengre turer hytte til hytte kan arrangeres på forespørsel.